Takk fyri øll og takk fyri okkara demokrati

 Takk fyri øll og takk fyri okkara demokrati

Valdagurin er farin afturum, veljarin hevur tala og samgonga er skipađ í Vági. Soleiđist hevur veriđ  og soleiđis skal tađ eisini vera í politikki. Annars virkar demokratiđi ikki nóg væl. Tađ vóru 59.1 % av vágbingum sum valdu Javnđarflokkin og Sambandsflokkin hesuferđ. Međan 40, 9 % valdu Tjóđveldi. 

Javnađarflokkurin fekk 311 atkvøđur og Sambandsflokkurin fekk 232 atkvøđur. Međan Tjóđveldi fekk 376 atkvøđur. Hesuferđ hava so Javnađarflokkurin og Sambandi valt at fara í samgongu, fyri eygađ at stjórna Vágsbygd komandi 4 árini.

Eg eri sjálvur partur av hesari samgongu. Lat meg sláa fast, at eg gleđi meg til uppgávuna. Eg siggi fram til 4 spennandi ár, har allir flokkarnir fáa umbođ í øllum nevndum.

So øll fáa ávirkan og koma harviđ at seta sína dagskrá fyri Vágsbygd tey komandi 4 árini.

Eg skal upplýsa øllum, at okur hava nógv spennandi ting í samgonguskjalinum, har m.a borgarin verđur settur meira í fokus og eingin verđur gloymdur. Hvørki ung, eldri, vinna sum felag. Ja, øll skulu vera viđ tey komandi 4 árini.

Fari at enda viđ, at takka øllum teimun 65, sum valdi meg persónliga enn einferđ inn í Vágs býraď. Somuleiďis takka øllum sum valdu Lista C. Eisini til lukku til øll, sum vóru innvald. 

  •  
  •  
  •  

Levi

Líknandi postar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *